Een breed assortiment aan Traxxas auto’s in onze winkel

 

 

Bezoek onze winkel in Antwerpen


Auto's, boten, vliegtuigen & meer


Geef eens een cadeaubon


Het bekende merk van elektrische rc auto’s Traxxas is sterk vertegenwoordigd in onze winkel. De kwalitatief hoogwaardige modellen van dit merk zijn bijzonder populair in de RC-gemeenschap. Bij Modelbouwcenter Baillien beschikken we dan ook over verschillende modellen. Of u nu heel bekend bent met de Traxxas-naam of eerder een nieuwkomer bent, onze winkel biedt voor iedereen wel mogelijkheden. Bij onzekerheden is het geen probleem om onze medewerkers te vragen naar deskundig advies. 

Vind het gezochte Traxxas model in onze winkel te Antwerpen

Allerlei types en modellen Traxxas auto’s zijn te vinden in onze webshop en winkel. Wanneer u langskomt in onze winkel, heeft u natuurlijk een uitstekend beeld van het product dat u koopt, omdat u het zelf kunt vastnemen. Zoekt u toch eerder een ander RC-voertuig dan een auto? Dan biedt onze selectie aan elektrische vliegtuigen en drones eventueel soelaas. Ons assortiment bevat niet alleen telegeleide, maar ook statische modelbouwmogelijkheden. Kijk daarom zeker rond in onze webshop en ontdek alle mogelijkheden. Wanneer u niet goed weet waar te beginnen, dan staan onze medewerkers altijd klaar om u meer informatie te verschaffen of advies op maat aan te bieden. 

Contacteer ons en geniet van een goede service

Zoekt u dus niet verder voor een winkel die het felbegeerde Traxxas model verkoopt. Bij ons vindt u, naast Traxxas auto’s, ook vele andere producten zoals allerlei benodigdheden voor miniatuurbouw en modelbouw. Bestel het gewenste product in onze webshop of als u het niet direct vindt, contacteert u ons telefonisch via +32 (0)3 235 97 08. Daar kunt u ook altijd terecht met al uw vragen.